Priser i: 
Betalning och frakt

Priser
Alla priser på sidan anges i svenska kronor inlusive 25% moms. Vi levererar även utanför Sverige. Utanför EU debiteras ingen moms enligt gällande skatteregler.


Fraktavgift
Vi har två fraktklasser inom Sverige. Fraktavgift 29 kr för textil- och småtryck (se respektive artikel) samt Fraktavgift 89 kr för övriga produkter. Handlar du för mer än 1000 kr så bjuder vi på frakten.
Ovan gäller ej vid offererande av produkter. Då tillkommer frakt enligt offerten.

För frakt utanför Sverige men inom Norden är fraktavgiften 100 kr för textil- och småtryck samt 200 kr för övriga produkter. På frakter till Norge debiteras ingen moms enligt gällande skatteregler (utanför EU) så fraktavgiften är då istället 80 kr respeltive 160 kr.

För frakt utanför Norden är fraktavgiften 150 kr för textil- och småtryck samt 250 kr för övriga produkter. På frakten utanför EU debiteras ingen moms enligt gällande skatteregler. Frakten blir då istället 120 kr respektive 200 kr.Fraktsätt

Vi skickar normalt alla produkter med DHL, utom textil- och småtryck som vi normalt skickar med Posten.

När vi skickar med DHL Du får du ett sms när ditt paket finns att hämta på närmsta serviceställe. Detsamma gäller vissa produkter som vi skickar med Posten. Paketet ligger då kvar hos ombudet i 14 dagar. Efter tre påminnelser skickas det tillbaka till oss.
För försändelse som ej lösts ut och ej avbeställts utan gått i retur till Grimbergs tryck debiteras en avgift om f.n. 250 kr inklusive moms + ev. ny frakt för att täcka Grimbergs trycks:s transport- och administrationskostnader. 

Textil- och småtryck skickar vi normalt med brev som levereras av Posten.   


Betalning


Kortbetalning - Inga avgifter tillkommer

DIBS
Kortbetalning med VISA/Mastercard genom DIBS Payment Services. Allt sker genom en säker anslutning och ett säkert system som uppfyller alla internationella säkerhetskrav. DIBS är certifierade enligt säkerhetsstandarden PCI DSS sedan 2005.

Läs mer om DIBS Payment Services här: www.dibs.se

Payson
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.
Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här:  www.payson.se

Paypal
Betala säkert med ditt PayPal-saldo eller med kort (Visa, Mastercard eller American Express) utan att behöva ett särskilt Paypalkonto. Betalningarna sker krypterat och säkert. PayPal är certifierade enligt det nya skärpta säkerhetskravet PCI- DSS (Payment Card Industri Data Security Standard).

Läs mer om Paypal här: www.paypal.se


Klarna Faktura  - betala om 14 dagar, avgift 29 kr
Vi börjar bearbeta alt trycka din bild med en gång. Ett snabbt och smidigt betalningssätt. Klarna Fakturan löper med 14 dagars kredit från det att vi skickar försändelsen. Fakturan skickas med försändelsen. Observera att om du väljer detta alternativ är det obligatoriskt att ange person-/organisationsnummer. Avgift: 29,00 SEK

OBS! Om du valt bild som ska bearbetas, t ex warhol, så kommer vi fakturera minst 50% plus fakturaavgift på 29kr om ni ej fullföljer köpet. Detta för att täcka arbetskostnaden för den påbörjade bearbetningen.

Läs mer om Klarna här: www.klarna.se


Klarna Konto
Vi börjar bearbeta alt trycka din bild med en gång. Observera att om du väljer detta alternativ är det obligatoriskt att ange person-/organisationsnummer.

OBS! Om du valt bild som ska bearbetas, t ex warhol, så kommer vi fakturera minst 50% plus fakturaavgift på 29kr om ni ej fullföljer köpet. Detta för att täcka arbetskostnaden för den påbörjade bearbetningen.

Läs mer om Klarna här: www.klarna.se