Priser i: 
Betalning och frakt

Priser
Alla priser på sidan anges i svenska kronor inlusive 25% moms.

Fraktpriser
Fraktavgiften ligger på 89 kr för alla produkter utom om du bara beställer kläder, skyltar 20 x 15 cm eller dekaler, då fraktavgiften är 29 kr -Detta oavsett om du köper flera produkter. Handlar du för mer än 1000 kr så bjuder vi på frakten.
Ovan gäller ej vid offererande av produkter. Då tillkommer frakt enligt offerten.

Fraktsätt
Vi skickar alla produkter med DHL, utom kläder, skyltar 20 x 15 cm eller dekaler, och du får ett sms när ditt paket finns att hämta på närmsta serviceställe. Paketet ligger kvar hos ombudet i 14 dagar. Efter tre påminnelser skickas det tillbaka till oss.
För försändelse som ej lösts ut och ej avbeställts utan gått i retur till Grimbergs tryck debiteras en avgift om f.n. 200 kr inklusive moms + ev. ny frakt för att täcka Grimbergs trycks:s transport- och administrationskostnader.

Kläder, skyltar 20 x 15 cm eller dekaler, skickar vi normalt med brev som levereras av Posten.  

Betalning

Kortbetalning - Inga avgifter tillkommer

DIBS
Kortbetalning med VISA/Mastercard genom DIBS Payment Services. Allt sker genom en säker anslutning och ett säkert system som uppfyller alla internationella säkerhetskrav. DIBS är certifierade enligt säkerhetsstandarden PCI DSS sedan 2005.

Läs mer om DIBS Payment Services här: www.dibs.se

Payson
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.
Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här:  www.payson.se

Paypal
Betala säkert med ditt PayPal-saldo eller med kort (Visa, Mastercard eller American Express) utan att behöva ett särskilt Paypalkonto. Betalningarna sker krypterat och säkert. PayPal är certifierade enligt det nya skärpta säkerhetskravet PCI- DSS (Payment Card Industri Data Security Standard).

Läs mer om Paypal här: www.paypal.se


Klarna Faktura  - betala om 14 dagar, avgift 29 kr
Vi börjar bearbeta alt trycka din bild med en gång. Ett snabbt och smidigt betalningssätt. Klarna Fakturan löper med 14 dagars kredit från det att vi skickar försändelsen. Fakturan skickas med försändelsen. Observera att om du väljer detta alternativ är det obligatoriskt att ange person-/organisationsnummer. Avgift: 29,00 SEK

OBS! Om du valt bild som ska bearbetas, t ex warhol, så kommer vi fakturera minst 50% plus fakturaavgift på 29kr om ni ej fullföljer köpet. Detta för att täcka arbetskostnaden för den påbörjade bearbetningen.

Läs mer om Klarna här: www.klarna.se


Klarna Konto
Vi börjar bearbeta alt trycka din bild med en gång. Observera att om du väljer detta alternativ är det obligatoriskt att ange person-/organisationsnummer.

OBS! Om du valt bild som ska bearbetas, t ex warhol, så kommer vi fakturera minst 50% plus fakturaavgift på 29kr om ni ej fullföljer köpet. Detta för att täcka arbetskostnaden för den påbörjade bearbetningen.

Läs mer om Klarna här: www.klarna.se