Priser i: 

VANLIGA FRÅGOR:

Hur lång tid tar det tills jag får min tavla?

 Det är lite beroende på vilken typ av tavla du beställt, hur mycket jobb som krävs med den. Är det en ren framkallning som inte kräver efterredigering från vår sida, så tar tar det inte särskilt lång tid. Du har din tavla inom en vecka. Ibland bara ett par dagar. Kontoret har öppet måndag tom onsdag så det beror lite på när din beställning kommer in också hur lång tid det tar. Har du extra bråttom kan du ange det så försöker vi anpassa oss.

Är det warholstil eller likanande på din tavla är det väldigt varierande. Vissa har vi klara på ett par dagar då allt har fungerar så smidigt och ibland tar det ett par veckors tid. Normalt är ca 2 veckor.

Kan man få sin canvas skickad monterad? 

I dags läget har vi valt att enbart skicka alla våra canvas omonterade. Men du gör det väldigt enkelt och billigt själv. Du kan tex köpa kilram på närmsta konstnärsbutik.

Eller så lämnar du in din canvas till närmsta tavelspecialist, då blir det riktigt snygg och det kostar inte många kronor

Hur stor blir min tavla? Jag vill att tavlan ska gå runtom själva kilramen.
Den tryckta ytan på din tavla blir som den storleken du beställer.. Den levereras med ett par cm otryckt vit canvas runt om så det går lätt att spänna upp. Vill du att bilden går runt kanten så köper du helt enkelt en ngt mindre kilram.

Jag vill ha en annan storlek än dom ni erbjuder?

Inga problem. Vi kan erbjuda en max bredd på ca 70 cm tryckbar yta men i stort sett hur lång som helst. Kontakta oss för offert. 

Jag har en bild som inte är digital som jag vill framkalla.

Inga problem, du kan kostnadsfritt skicka in den till oss så scannar vi in den åt dig och returnerar självklart sedan orginalbilden med din tavla. Annars kan du vända dig till närmsta fotoaffär och få hjälp med att scanna in din bild.

Vilken upplösning måste min bild ha och vad ska jag tänka på?

Generellt så säger vi, så bra som möjligt. Det är mycket beroende på vilken typ av bild det är och hur stor tavla du ska göra. Men om bilden har för dålig upplösning så kontaktar vi dig.
Om du tittar på våra exempelbilder och vill ha ett resultat som är väldigt snarlikt är det också viktigt att din orginal bild är lik vår exempelbilds orginal. Tex om du skickar in en svart/vit bild blir inte resultatet likadant som på en färgbild. Om bakgrunden är mörk blir resutlatet ofta bättre än tvärtom. En bild som går i samma ton genom hela bilden är svårbearbetad. svårt att få kontraser i den. Bara så att  ni är medvetna om att resultatet blir annorlunda beroende på vilken bild ni använder.

Hur fungerar betalningen och hur vet jag att jag blir nöjd?

Eftersom det är en personlig tavla du beställer så är vi tvingade att ta ut pengar innan vi tillverkar den. Men självklart så har du massor att säga till om, vi skickar flera alternativ till dig för en förhandsgrandskning innan vi sätter igång produktionen. Då har du möjligheten att påverka och bestämma exakt hur din tavla ska se ut. Vi strävar alltid efter att ha 100% nöjda kunder.

Jag vill ha min tavla i en speciell färg eller ton?
Inga problem, ange när du beställer eller maila till oss. 

Jag vill ha min tavla i en speciell färg eller ton?

Inga problem, ange när du beställer eller maila till oss.