Priser i: 
Tryck på övrig Textil - med DITT eget tryck
Julstrumpa med DITT eget tryck
Välj ditt egna tryck på en Julstrumpa. Sätt en text och få det tryckt på brickan! Du kan även ta ett foto eller en teckning. Bara din egen fantasti sätter gränser!
299:-
Haklapp med DITT eget tryck
Välj ditt egna tryck på en haklapp. Sätt en text och få det tryckt på haklappem! Du kan även ta ett foto eller en teckning. Bara din egen fantasti sätter gränser!279:-
Förkläde med DITT eget tryck
Välj ditt egna tryck på ett förkläde. Sätt en text och få det tryckt på förklädet! Du kan även ta ett foto eller en teckning. Bara din egen fantasti sätter gränser!
299:-
Kuddfodral med DITT eget tryck -Sublimeringstryck -Bästa valet för bilder
Välj ditt egna tryck på ett kuddfodral. Sätt en text och få det tryckt på ett kuddfodral! Du kan även ta ett foto eller en teckning. Bara din egen fantasti sätter gränser!


Frånpris:
299:-
Kuddfodral med DITT eget tryck -Transfertryck- Bästa valet för texter
Välj ditt egna tryck på ett kuddfodral. Sätt en text och få det tryckt på ett kuddfodral! Du kan även ta ett foto eller en teckning, men tänk då på att trycket sker på transfer som pressas på kuddfodralet. Bara din egen fantasti sätter gränser!

Frånpris:
299:-
Totebag med DITT eget tryck
Välj ditt egna tryck på din tygkasse.

Frånpris:
249:-
Totebag med DITT eget tryck- Sublimeringstryck -Bästa valet för bilder
Välj ditt egna tryck på en tygkasse. Sätt en text och få det tryckt på tygkassen! Du kan även ta ett foto eller en teckning. Bara din egen fantasti sätter gränser!
Frånpris:
229:-
Tech Bag med DITT eget tryck
Välj ditt egna tryck på din Techbag. Perfekt att förvaring för din läsplatta eller mindre laptop!
399:-
Tryck på gardinvepor
Gör dina egna gardinvepor!
Gör gardinvepor av ditt favoritmotiv! Allt från en enstaka vepa till flera som täcker en hel fönsterrad. Otroligt effektfullt och sätter definitivt en personlig prägel på hemmet eller företaget!Frånpris:
550:-
DITT eget tryck på plagg/ textil som du skickar till oss
Du skickar ditt plagg/ textil till oss som vi trycker ditt motiv och/eller text på. Inom några dagar får du ditt plagg hemskickat med trycket på!

Frånpris:
229:-